Όφις ο ποικίλος
Φίδι παρδαλό
Σύνδεσμοι


ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ. Το γινάτι βγάζει μάτι.
739 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011
23:56

 

Τα τελευταία 2 έτη το δίδυμο ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ έχει αναλάβει εργολαβικά την στήριξη του ευρώ  με τα κάτωθι αποτελέσματα που μπορεί να καταλάβει πλέον και ο πιο αδαής:

1.      1.  Συνεχείς συσκέψεις, συναντήσεις, meeting, τηλέφωνα, τηλεδιασκέψεις με αποτέλεσμα μηδέν.

2.      2.  Συνεχείς δηλώσεις που δημιουργούν ανασφάλεια στις αγορές και στην πραγματική οικονομία (τα ίδια κάνει και ο Φιλανδός πολιτικός ως αρμόδιος επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της ΕΕ, κάτι σαν την Δαμανάκη ένα πράγμα, ΟΛΙ ΡΕΝ*) .

3.      3.  Η αναποτελεσματικότητα τους έχει αρχίσει να προβληματίζει πλέον τις λοιπές οικονομικές υπερδυνάμεις ΗΠΑ, ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ κτλ.

4.      4.  Σε λίγο θα χάσουν και την Ιταλία.

5.       5. Το ευρώ πνέει τα λοίσθια.

 

Πρέπει να απαιτήσουμε την παραίτηση τους και τον σχηματισμό στις χώρες τους μεταβατικών κυβερνήσεων. Επίσης, τα πολιτικά κόμματα στις χώρες τους να υπογράψουν δήλωση ότι θα κάνουν ότι κριθεί αναγκαίο από το σύνολο των μελών της ευροζώνης για την σωτηρία του κοινού νομίσματος και ότι δεν θα ξαναδημιουργήσουν προσκόμματα στις κοινές αποφάσεις.

 

Το γινάτι βγάζει μάτι.

 

Χαιρετισμούς.

  

* Ο Ρεν γεννήθηκε στο Μίκκελι της Φινλανδίας. Σπούδασε οικονομικάδιεθνείς σχέσεις καιδημοσιογραφία στην Μινεσσότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αργότερα έκανε το μάστερ πάνω στις πολιτικές επιστήμες (master in political science) στο πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, ενώ το 1996 στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έκανε το διδακτορικό του στη φιλοσοφία με κυρίως θέμα τη Διεθνή Πολιτική Οικονομία (Doctor of Filosophy, in international political economy). Ο Όλι Ρεν έπαιζε και ποδόσφαιρο όταν ήταν νέος για την ομάδα πρώτης κατηγορίας Μίκκελιν Πάλλοϊλιγιατ (Mikkelin Palloilijat). Το 1996 διετέλεσε πρόεδρος της 'Veikkausliiga', δηλαδή της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου.

 

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

15/11 22:36  BLACKADDER
Νομίζω ότι είναι φως φανάρι.
15/11 23:47  BLACKADDER
Τοξική τράπεζα η ΕΚΤ(;)
Οι αμερικανικές τράπεζες μπορούν να τραβήξουν το χαλί μειώνοντας τη χρηματοδότηση


Τρίτη, 15 Νοέμβριου 11 , 15:55 , Ενημέρωση 21:06
17/11 23:50  BLACKADDER
Τι σας έλεγα. Τους φεύγει και η Ισπανία.
19/11 01:26  BLACKADDER
Deutsche Bank: Αν η Μέρκελ δεν κάνει πίσω, τρέξτε να σωθείτε
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σαρκοζί, σύμφωνα με τους Times της Ιρλανδίας


Παρασκευή, 18 Νοέμβριου 11 , 17:18Με τις αγορές να βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης και την κρίση χρέους να εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς οι αναλυτές δεν μπορούν παρά να προβλέψου την καταστροφή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αναλυτή της Deutsche Bank Jim Reid, ο οποίος υπογραμμίζει πως "αν η Μέρκελ δεν αλλάξει στάση, τότε η συμβουλή μας είναι να σκάψετε μια τρύπα στο χώμα και να μπείτε μέσα".
Ο Ρειντ επισημαίνει ότι το πρόβλημα σήμερα είναι αν πρέπει οι αγορές να αποτιμήσουν τα σχόλια της Μέρκελ ως μονοδιάστατη πραγματικότητα ή αν πρέπει να θεωρηθούν μέρος μια ς συνολικής στρατηγικής βάσει της οποίας επιχειρεί να θέσει όλους προ των ευθυνών τους πριν λάβει καθοριστικές πολιτικές αποφάσεις.
Αν πιστέψουμε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριο εννοεί κυριολεκτικά κάθε φράση της, τότε οι πιθανότητες επιβίωσης του ευρώ είναι ελάχιστες.
Οι αναλυτές της Deutsche Bank εκτιμούν ότι αν δεν ενεργοποιηθεί η ΕΚΤ για την αντιμετώπιση της κρίσης τότε οι χρεοκοπίες χωρών είναι αναπόφευκτες.
Την ανησυχία επιτείνει ρεπορτάζ των Times της Ιρλανδίας, το οποίο αποκαλύπτει ότι ο Νικολά Σαρκοζί, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, είπε πως το ευρώ δεν θα επιβιώσει αν δεν εμπλακεί ενεργά η ΕΚΤ στην αντιμετώπιση της κρίσης.=


20/11 16:24  BLACKADDER
Φοβερή ο φωτογραφία της BENETTON. Τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
".... ο Επίκουρος έλεγε για τον Αριστοτέλη πως "αφού κατέφαγε την πατρική κληρονομιά, κατατάχθηκε στον στρατό και αφού απέτυχε κι εκεί άρχισε να εμπορεύεται φάρμακα. Αργότερα όταν άνοιξε η σχολή του Πλάτωνος, ο Αριστοτέλης πήγε και παρακολούθησε τις διαλέξεις - δεν ήταν και ανεγκέφαλος (ουκ ων αφυής)- και σταδιακά απέκτησε το γνωστό του χαρακτήρα"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις